Heerlijk Buiten

foto

Asfalteringwerkzaamheden Brielse Meer en Bernisse

Staatsbosbeheer voert namens Recreatieschap Voorne-Putten de komende weken asfalteringswerkzaamheden uit aan wegen en diverse fietspaden in de recreatiegebieden Brielse Meer en Bernisse. Dit groot onderhoud duurt tot en met de eerste week van september. De kwaliteitsimpuls aan de entree van het recreatiegebied Hoenderhoek lift mee met deze werkzaamheden.

De asfalteringswerkzaamheden aan wegen en fietspaden zorgen voor een tijdelijke afsluiting van enkele dagen. Dit is vanwege de werkzaamheden aan het asfalt en de veiligheid voor het plaatselijk verkeer. Op verschillende locaties in de gebieden Brielse Meer en Bernisse kunnen bezoekers hiervan enige overlast ondervinden. Automobilisten en fietsers worden ter plaatse geïnformeerd over mogelijke omleidingen.

Reconstructie entree Hoenderhoek

Gelijktijdig met het groot onderhoud krijgt de entree naar het recreatiegebied Hoenderhoek in Geervliet een opknapbeurt. De toegangsweg wordt eenduidiger voor het verkeer en een trap zal de fietsers vanaf het fietspad op de dijk naar het strand leiden. Deze reconstructie vindt plaats in het kader van de Kwaliteitsimpuls Voorne- Putten.

Waar zijn de werkzaamheden en in welke week?

De planning per locatie per week leest u in de projectpagina groot onderhoud.

VP skeeler fietspad Oostvoorne 8209

Meer weten?

Recreatieschap Voorne-Putten
Schiedam

E.

Toelichting

bericht geplaatst 23 juli 2018